Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.


 


Ajankohtaista 2020

 

 

 Klikkaa tästä kokoukseen

 

 

 

 

 

Ajankohtaista 2019

MARRASKUU 2019

 

 

 

 

 

ELOKUU 2019

 

 

 

 

 

Kesäkuu 2019

 

 

 

 

 

 

 TOUKOKUU 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HUHTIKUU 2019

 

 

 

 

 

 

 

 Lämpimästi tervetuloa mukaan kyläläiset! Kokouksessa käsitellään kaikki sääntömääräiset asiat. Tule mukaan tutustumaan yhdistyksen toimintaan ja toimijoihin, kuulemaan kylän kuulumiset sekä kertomaan omia kehitysehdotuksia kylän toimintaan. Kahvitarjoilu.

 

 

 

 

Maaliskuu 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2018

SADONKORJUUILLALLISET
Harolan kyläyhdistys järjestää lauantaina 20.10 klo 18 Sadonkorjuuillalliset Harolan koululla. 
Illalliskortin hinta 50e, yhdistyksen jäsenmaksun maksaneet 45e. Illalliskortteja saa kyläyhdistyksen hallituksen jäseniltä tai info@harola.fi
Illallisten koko tuotto kylätalolle!

Menu
Uotin lehtikaalikeitto ja euralaiset sapakset

Paahdettu pippuripihvi, Mantan perunat, juuressärä, selleripyre ja punaviinikastike

Koulun Antovkat ja Tyrnijäätelö
Kahvi/ Tee

Ruokajuomana vesi ja omat juomat

TERVETULOA!

 

 

8.10.2018  PIHATALKOOT

Pihatalkoot koululla lauantaina 13.10 klo 10 alkaen.
Mukaan omat haravat ja muita pihanhoitovälineitä. 
Hernekeittoa myynnissä klo 11-14. Myös mukaan omiin kippoihin!

Kaikki mukaan touhuamaan hyvän asian puolesta!

 

 

 

 

17.9.2018 Kyläkahvila sulkeutuu.
Syksy on saapunut ja kyläkahvila lopettaa toimintansa tälle vuodelle. Kyläkahvilan väki kiittää valtavasti kaikkia asiakkaita tästä toimintakaudesta ja toivottaa lämpimästi kaikki tervetulleeksi taas ensi keväänä!

 

 

 

1.5.2018

Kyläkahvila toimii Harolan koululla koko kesän maanantaisin klo 15-19! Tervetuloa!

 

Kyläkahvilan yhteyteen on avattu kyläkirjasto sekä kirpputori, jonka tuotot käytetään kyläkoulun restaurointiin. Kirjasto sekä kirpputori ovat avoinna kyläkahvilan aukioloaikana. Tervetuloa tutustumaan! 

 

 

Harolan koulu

Harolan koulun ensimmäiset osat ovat rakennettu 1906.
Vuosien saatossa koulua on laajennettu aina kolme opettajaiseksi asti. Harolan koulu toimi koulukäytössä vuoteen 1998, jonka jälkeen koululla toimi vuoteen 2015 asti esikoulu sekä ryhmäperhepäiväkoti. Vuonna 2017 Harola Oy osti vanhan kyläkoulun kylätaloksi. 
Koulu toimii tällä hetkellä kyläläisten omana kohtaamispaikkana. Koulua restauroidaan pikkuhiljaa monenlaiseen käyttöön. Kyläyhdistys järjestää ympäri vuoden monenlaisia tapahtumia, joissa vanha kyläkoulu toimii tapahtumien keskiönä. Kesäaikana koululla toimii maanantaisin kyläkahvila, joka on toiminut kyläläisten omana olohuoneena ja monipuolisena kohtaamispaikkana. Toimintakaudella 2018 kahvilan yhteyteen avattiin kyläkirjasto sekä kirpputori, jonka kaikki myytävät ovat saatu lahjoituksina ja sen tuotot menevät kylätalon hyväksi.

Koulun pihalla on iso, monipuolinen leikkipuisto kiipeilytelineineen ja leikkimökkeineen. Koulun pihapiiristä löytyy myös laavu nuotiopaikkoineen, iso hiekkakenttä sekä talvisin tällä hetkellä uudistettavana oleva valaistu luistelukenttä sekä pieni pulkkamäki. Kentän vierestä löytyy myös monomaja, jossa on mukava lämpöisessä vaihtaa luistimet, säilyttää tavaroita ja käydä välillä lämmittelemässä.

Koulu on aktiivisimmillaan kesäaikana, mutta myös talvisin tiloissa toimii lasten puuhakerho sekä monenlaisten tapahtumien keskipisteenä.

Koulun tiloja restauroidaan hiljalleen. Tuoreimpana valmistui uudistettu iso keittiö. Koulun tilat ovat myös vuokrattavissa juhla- ja kokouskäyttöön! Tarkemmat tiedot tästä linkistä.

Tervetuloa tutustumaan Harolan kouluun!